in

Mijn droom van billenkoek

Ik droom ervan dat ik, thuis word afgehaald door Domina. Jij laat mij achter in de auto plaats nemen. Als ik achter in de auto zit, kijkt Domina me onderzoekend aan via je spiegeltje. “Ik wil dat je uitgekleed bent, voor we in het bos zijn”. Zegt je tegen me. Ik kijk je twijfelend aan, en ben aan denken. Hier onderweg, me uitkleden? Domina ziet dat ik aan denken ben en zegt; “nou komt er nog wat van? we kennen elkaar al lang genoeg, om te weten dat je me kunt vertrouwen. UITKLEDEN”. Domina zegt het streng. Ik kleed me snel uit. “Alle kleren in de tas”. zegt je. Ik doe alle kleren in de tas, en wacht geduldig af. Als we in het bos zijn beland, stopt je de auto ergens langs een paadje. Domina stopt de auto en stapt uit en houd de portier open. “Uit mijn auto, nu.” Snel stap ik uit, en sta daar voor jou in mijn blote kont. Met mijn handen voor mijn kruis. Je kijkt me aan en geeft me een flinke draai om de oren. “Handen weg daar, en achter je hoofd, anders laat ik je zo staan”. Ik doe mijn handen weg en achter mijn hoofd en blijf zo naakt voor jou staan. Keurend loopt je om me heen en als je weer voor me staat zegt je; “ik ga de auto nu parkeren en jij wacht hier op mij”. Als je weg begint te rijden, loop ik snel naar de zijkant, en verstop me ergens aan de zijkant in de bosjes. Stel er zou iemand aan komen en me zien? Het duurt een aantal minuten als ik je weer hoor aankomen. Ik hoor dat je mijn naam roept en dichterbij komt. Als je in de buurt bent, roep ik terug dat ik in de bosjes zit. Als je dichtbij genoeg bent kom ik eruit, maar weer met mijn handen voor mijn kruis.

Tja ik sta daar voor een mooie vrouw, in mijn blote kont, ik schaam me een beetje. Je komt naar me toe en zegt; “Dit is de laatste keer dat jij je kruis afdekt met je handen. De volgende keer laat ik je hier achter in het bos. En zoeken wil ik je ook niet. Daar heb ik helemaal geen zin in. Als straf leg ik je eerst over het knie”. Je loopt naar een omgevallen boom, en dirigeert me naar je toe. Als ik bij jou in de buurt ben, trek je mij aan mijn haren over je knie. Je slaat mijn billen tot ik ze voel branden en ze rood zijn. Dan duw je me op de grond en doet je benen uit elkaar, “bef me klaar” zeg je. “Laat maar eens zien of je echt zo goed bent als je beweert”. Ik kruip naar je toe en zie dat je geen slipje onder je rok draagt. Ik duw mijn hoofd tussen je benen en stop 2 vingers naar binnen, tegelijk wrijf ik met de andere hand over je schaamheuvel en met de tong begin ik je te likken en te zuigen en bijt zachtjes in je clitoris. Als je na een tijdje hijgend klaar komt, lik ik al je sappen op en slik ze lekker door. Je staat op en zegt; “sta op en ga bij die boom staan. Ik zeg je wel hoe te staan”. Je pakt een camera en fotografeert me in verschillende standjes. Als je een x aantal foto’s gemaakt hebt, leg je de camera weer weg. En zegt; “kom hier en neuk me in verschillende standjes”. Ik loop op je af en draag je naar de deken toe. Daar kleed ik je uit en leg je neer op de deken. Zachtjes en eerbiedig. Ik begin je te kussen op je hele lichaam vanaf de tenen omhoog. Als ik bij je schaamstreek ben aan gekomen, ga ik zachtjes over je bovenbeen naar boven. En wrijf zachtjes over je lippen. Ik passeer je kruis en kom bij je navel. Daar ga ik zachtjes kussend omhoog.

Je buik en dan je borsten. Ondertussen voel je mijn hele lichaam tegen je ben en je schaamstreek. Ik masseer je borsten en lik je tepels. Zachtjes en vol gevoel. Ik lik ze en kus ze en draai om de tepels heen, en bijt zachtjes in je tepels en lik ze weer en masseer ze ondertussen met mijn handen. Dan kruip ik verder omhoog. Ik kom bij je nek en kus je nek tot bij je oren. Zachtjes lik ik aan je oorlel en blijf je kussen.

Met mijn vinger ga ik de omtrek van je lippen na en kus je hele gezicht. Dan leid jij mijn paal naar je grotje toe. En je legt je handen op mijn billen. Je zet je nagels in mijn billen, waardoor er een scheut van pijn door mijn lichaam schiet. “Ik bepaal het ritme en niet jij, want ik ben de baas tijdens de sex. Vergeet dat niet”. Fluister je in mijn gezicht. Ik knik alleen maar en laat je nagels het ritme van het neuken bepalen. Langzaam ga ik op en neer. Diep en harde stoten in je grotje. Dan draai jij ons om en lig ik met de rug op de grond. Je gaat rechtop me zitten en gaan verder. Op en neer ga je, Je borsten springen mooi heen en weer en de wind waait door je haar. “Waag het niet om klaar te komen” snauw je me toe, en stopt met neuken. Even wacht je en kijkt me lief aan. Dan ga je verder, je voert het ritme weer langzaam op en als je merkt dat we allebei op een hoogtepunt zitten zet je door. Je duwt je dijen tegen mijn lichaam, en schreeuwt het uit van genot in het bos.

Een echo weer klinkt in het bos en allebei vallen we uitgeput naast elkaar op de deken.  Dan sta je op, en kleed je weer aan. Maar mijn kleren heb je niet bij je. Enkel een masker. Je zet mij het masker op, doet mij een halsband om en begint naar de auto toe te lopen. “Op handen en voeten als een hond. En als je moet pissen, til jij je poot op”. Ik loop achter haar aan op handen en voeten. Ik kijk recht tegen je kontje aan. Lekker en strak. Onder begint het weer te groeien. Als ik dan echt moet pissen, kijk ik je aan. Je kijkt boos terug en er blijft me geen andere keus. Ik loop naar een boom en til mijn been op. Naakt loop ik verder achter je aan, tot we bij de auto zijn. We kwamen onderweg gelukkig maar een echtpaar tegen. En op het moment dat we die tegen kwamen keek je me even boos aan. Ik wist dat je daar mee bedoelde dat ik onder geen omstandigheid mijn kruis mocht beschermen. Ik schaamde me wel, maar niemand die het kon zien door mijn masker. Bij de auto doe je het masker af en gooi je mij de tas toe. Dan houdt je mijn hoofd omlaag, door mij aan mijn haren vast te houden. Dan sla je met ja hand nog een paar keer over mijn billen tot ik weer rode billen heb. Snel kleed ik me aan. En dan mag ik voor bij je komen zitten en rijd je het bos uit…………………….

Wat vind jij ervan?

Reageer op deze foto

Je bent niet ingelogd. om een reactie achter te laten
  Abonneren  
Abonneren op
Mijn droom van billenkoek

Een warme zomeravond samen dansen rond het vuur, naakt

Mijn droom van billenkoek

mmmmmnieuweactie!!!!