in ,

Elle en Famke zo moeder zo dochter

Elle en Famke zo moeder zo dochter

Elle en Famke zo moeder zo dochterMijn knappe buurmeisje Famke is een jonge frisse meid die ik bijna dagelijks zie. Ik wel eens over haar gefantaseerd hoe geil het zou zijn om met zo’n jonge meid sex te hebben. Maar ik had nooit gedacht dat het er echt een keer van zou komen.

Haar prachtige blauwe ogen, haar mooi volle lippen en haar heerlijk ranke lichaam. Waar ik wel eens van geniet als ze bikini in de tuin ligt. Ik praat regelmatig met haar en zij verteld dan heel open over haar sexleven. Die zondagmiddag zei ze dat ze wel eens seks wilde met een volwassen man zoals ik zodat ze het echt goed kon leren en ze dan precies zou weten wat een man lekker vindt.

Mijn fantasie sloeg op hol en ik kon even niets zeggen van verbazing, vooral de manier waarop ze me aankeek deed mijn hoofd tollen. Het gesprek ging voorbij en Famke ging naar huis om te eten. Ik ging naar mijn slaapkamer om me af te trekken, wat was ik geil geworden van dit gesprek.

De tweede erotische ontmoeting

Ik moest bij de buren even kijken naar de wasmachine die deed het niet goed meer in liep door de poort naar binnen en Famke zat ik de tuin te genieten van de zon. Hoi zei ze, Mijn moeder is er niet maar die komt zo, als je wilt kun je even wachten, prima zei ik.

Ze zat tegenover me en droeg een kort rokje waar haar lange benen goed in uit kwamen, we praten wat over het mooie weer, en ik zag dat ze haar benen van elkaar gedaan had en haar korte rokje naar Elle en Famke zo moeder zo dochterboven geschoven was. Ik keek zo tegen haar witte slipje aan, waauw dat was geil. We praten gewoon verder alsof er niets aan de hand was.

We praten over koetjes en kalfjes maar het enige waar mijn hoofd mee bezig was was bedenken wat er achter dat maagdelijke witte slipje zat. Ik kon de contouren van haar schaamlippen zien omdat het slipje best strak om haar kutje zat, dat maakte me alleen maar geiler. Ze sloot haar benen weer en er werd op mijn schouder geklopt, hoi Gerard zei Elle de moeder van Famke.

Elle is een vrouw van achter in de dertig en is mijn buurvrouw, ze is een knappe vrouw die iets heel uitdagends heeft een soort van natuurlijke schoonheid en ze oogt nog zo fris en jong, dat hebben nog maar weinig vrouwen hebben op haar leeftijd. Ze keek me lachend aan en zei, jij komt zeker voor de wasmachine, ik zei ja en liep achter haar aan de bijkeuken in. Ik bewonderde haar strakke billen en zou Elle en Famke zo moeder zo dochtereigenlijk niet weten, als ik zou mogen kiezen, wie ik zou nemen, de moeder of de dochter. Ik denk beide dat zou het ultieme zijn….

Het blijkt dat er iets tussen de filter zit, ik haal dat er uit en de wasmachine werkt weer als vanouds. Ze is blij en kust me op mijn wang, ik zal een biertje voor je halen. Ik loop de tuin weer in en daar zit Famke nog steeds, ze heeft haar ogen dicht maar ik heb steeds een klein beetje uitzicht op haar slipje. Totdat Elle weer de tuin in komt met een biertje fantaseer ik hoe lekker het zou zijn om zo’n jonge meid een hele lange wilde nacht te hebben.

Ik moet mijn aandacht weer op Elle richten en mijn hoofd leeg maken. was je aan het genieten van mijn dochter vraagt Elle plagerig, ze is een mooie jonge vrouw aan het worden met een prachtig lichaam, mam zegt Famke, hou daar eens mee op, dat is niet grappig. We lachen allemaal een beetje en beaam da woorden van Elle, Inderdaad Famke is geen kleine meid meer maar begint nu echt een vrouw te worden en eerlijk gezegd was ik even van haar aan het genieten zoals ze daar zo bij zit in de zon.

Tja wat wil je ook je kijkt zo tegen haar slipje aan zo kort is haar rokje zegt Elle, die lacht ondeugend en bedankt me nogmaals voor de wasmachine, ik sta op en loop richting de poort, houdoe roep ik en ga naar huis. Thuis aangekomen kijken ik nog even door het achterraam en zie Famke nog steeds met gespreide benen in de tuin liggen.

Mijn fantasie slaat op hol en ik haal mijn half slappe pik uit mijn broek en begin met af te trekken lekker glurend naar mijn jonge buurmeisje en fantaseer hoe zij lekker met mijn grote harde lul aan het spelen is. Ik ben al snel heel opgewonden en als snel spuit ik het zaad in mijn hand. Met een kreun kom ik klaar en als ik mijn ogen open doe zie ik dat Femke mij aankijkt en zwaait, met een rode kleur op mijn wangen loop ik weg van het raam en spoel mijn lul af in de wasbak, als ze maar niets gezien of gehoord heeft denk ik nog.

Een feestje dat uitloopt op hete seks

Het is begin juli als ik op een feestje van de buurvrouw ben, het is saai en begin me te vervelen, het is niet druk hoog uit een man of 10. Famke komt naast me zitten en legt haar hand onder de tafel op mijn bovenbeen en vraagt verveel je je. Ik moet even nadenken en zeg aarzelend… een beetje. Haar hand kruipt omhoog over mijn lul en ze fluistert in mijn oor, we kunnen wel even naar mij kamer gaan dan kan ik misschien leren wat geil pijpen is.. Wauw nu slaan bijna de stoppen door ik kijk haar in haar grote blauwe ogen en zeg nou ben jij daar niet wat te jong voor..

Ze lacht lief en staat op en loopt naar haar moeder en fluistert iets in haar oor wat ik niet kan horen. Het einde nadert en de gasten zijn naar huis Elle is aan het opruimen en Famke komt naar me toe trekt me uit mijn stoel. Haar hand vasthoudend loop in achter haar aan de trap op haar kamer in. Ze duwt me achterover op bed en kruipt als een tijgerin het bed op. Ze trekt haar truitje uit en ik kijk zo tegen haar super geile jonge borsten aan, ohh wat geil. Ze knoopt mijn broek los en trekt de rits naar benden en floep mijn broek ligt op de grond. Ze kust mijn onderbenen en de binnenkant van mijn dijen en de dikke bobbel in mijn onderbroek.

Ze kijkt me lief aan en gaat voor me liggen en trekt mijn pik uit mijn slip. Deze is half stijf maar in haar zachte warme handen is ie binnen 2 x trekken keihard. Ze opent haar mond en heel zacht en lijf laat ze mijn eikel in haar mond glijden. Ze likt er aan met haar tong en neemt hem tussen haar lippen.

Wat lekker dat zo’n jong meisje me pijpt dit is een droom die uitkomt, ik moet me inhouden om haar niet gelijk vol te spuiten. Ik moet aan andere dingen denken anders kom ik te snel klaar. Ik neem mijn keiharde pik in mijn hand en trek mijn voorhuid helemaal naar achteren en schuif mijn pik langzaam op en neer in haar warme mond. Ze geniet met haar ogen dicht en maakt een hmmm geluid wat zachtjes tegen mijn pik trilt.

Ik word zo geil van Famke die me heerlijk aan het pijpen is dat ik me moet inhouden om niet keihard in haar mond te stoten want ik wil het lief en zacht doen. Ze laat hem uit haar mond glijden en met haar tong bewerkt ze het puntje van mijn eikelElle en Famke zo moeder zo dochter waar je uit plast zeg maar. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan, wat heeft ze prachtige blauwe ogen. Ik streel lief door haar haar en druk haar langzaam met haar mond over mijn pik, steeds dieper in haar mond.

Ik kijk goed of ze het niet vervelend vindt en duw met mijn hand achter op haar hoofd, ik voel mijn zaad opborrelen en zeg tegen dat ik ga klaarkomen, ik wil niet dat ze schrikt. Ze lacht een beetje en zegt kom maar lekker in mijn mond ik wil je zaad wel eens proeven. Nu kan ik het echt niet langer houden en ik spuit in haar mond, ze pijpt geil door steeds sneller en dieper zonder dat ik haar dwing. Ik schreeuw het uit en ben nog nooit zo heftig klaargekomen.

Het is veel en het zaad gutst uit haar mond, ze blijft met tegelijk aftrekken en mijn pik wordt steeds gladder en natter van mijn eigen zaad. Ze streelt met haar hand door de haartjes op mijn buik wat mijn lichaam doet schokken en daardoor duw ik mijn pik hard in haar mond.

Mijn hand glijd naar haar billen ik wil haar voelen ruiken en laten klaarkomen, ze draagt een zomerjurkje en mijn hand glijd er onder over de binnenkant van haar dijen over haar slipje, ik voel haar schaamlippen, deze zijn dik, nat en warm, ze kreunt. Dan gaat de deur open en komt haar moeder Elle de kamer binnen, die kijken verward, boos en geil tegelijk.

Ik lig haar daar met mijn hand in het slipje van haar jonge dochter, ik weet niet wat ik moet doen. Ze zucht loopt naar mij toe, buigt zich voorover en neemt mijn half slappe pik in haar mond en zuigt me af.Ik ben verbaast maar laat haar haar gang gaan en concentreer me op het jonge kutje dat ik voel in mijn rechterhand. Wauw die moeder kan misschien nog wel geiler pijpen als haar dochter. Ze is geil en laat er geen gras over groeien, trekt hardhandig mijn voorhuid naar achteren en zuigt heel hard aan mijn eikel en de rest van mijn  pik. Hier heb ik wel een stiekem aan gedacht maar nooit gedacht dat dit uit zou komen.

Elle en Famke zo moeder zo dochterOmdat ik net ben klaargekomen duurt het wel even voordat dat weer gebeurd, ik trek het natte slipje van Famke uit en begin haar te likken en kussen tussen haar dijen. Haar moeder pijpt hard en super geil mijn pik is echt keihard. ik hoor haar kreunen. Dan laat ze mijn pik uit haar mond glippen en duwt mijn hoofd haar kant op ze kijkt me aan als ze met mijn harde pik over haar gezicht glijd, zachtjes en lief. mij aankijkend met haar prachtige ogen.

Mijn eikel over haar lippen, terwijl mijn hand met het kutje van haar dochter speelt die steeds verder opgewonden raakt en op het punt staat om klaar te komen. Ze likt met haar zachte warme tong over mijn eikel en kijkt me strak in mijn ogen aan met een hele geile blik in haar ogen. Famke komt schokkend en kreunend klaar en haar kutje voelt heel warm en nat aan.

Wauw ik houd het niet langer mijn pik voelt als staal zo hard en het doet bijna pijn als mijn zaad omhoog spuit, ik schreeuw het uit. Mijn zaad schiet over haar gezicht in haar haren en mond en ze duwt mijn spuitende eikel in haar mond om het laatste zaad diep in haar haar keel terecht te laten komen, ik val totaal uitgeput achterover op bed….

 

Binnen kort deel 2.

Wat vind jij ervan?

87 punten
Upvote Downvote

3
Reageer op deze foto

Je bent niet ingelogd. om een reactie achter te laten
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
deugniet
Lid

das pas lekker geil, moeder en dochter…

Johan Vleers
Lid

Wauw daar droom ik vaak van maar heb ik helaas nog nooit meegemaakt.

Linda Lekker
Lid

Wat een lekker geil verhaal, daar raak ik echt opgewonden van. Ik zie het helemaal voor me…

Elle en Famke zo moeder zo dochter

Ben benieuwd wat jullie van mijn pikkie vinden

Elle en Famke zo moeder zo dochter

puur natuur