in ,

Amy 19 jaar erotische seks met mijn man

Amy 19 jaar erotische seks met mijn man

Voordat ik jullie een heerlijk waargebeurd erotisch avontuur toevertrouw, zal ik me allereerst even voorstellen. Ik ben 32 jaar oud, moeder van 2 leuke kinderen en parttime lingerieverkoopster. Mijn man Ruud is een heerlijke stoere bouwvakker. Volgende maand zijn we alweer 9 jaar getrouwd, en we zijn nog steeds gek op elkaar. Omdat ik momenteel alweer 7 maanden in verwachting ben van onze derde, staat ons seksleven tijdelijk op een wat lager pitje.

Af en toe hebben we nog wel een lekkere vrijpartij, maar de echte zin ontbreekt me eerlijk gezegd weleens doordat mijn lichaam me in de weg zit. Vaak ben ik ook gewoon te moe. Al een poosje wil ik mijn lieve man ook weer eens flink aan zijn trekken laten komen. Gewoon om hem te belonen voor zijn geduld omdat hij altijd begrip voor mij heeft en niet blijft aandringen als ik geen zin heb.

Ik had al allerlei mogelijkheden overwogen. De enige voorwaarde voor mezelf was dat ik wil weten wanneer, waar en met wie het zou gebeuren. Hoe langer ik er over nadacht, hoe meer het idee me opwond om toe te kijken als Ruud sex had met een ander. Het liet me haast niet meer los, ik begon er overdag over te fantaseren. Maar de mogelijkheden om dit te organiseren waren beperkt. Verder dan het bestellen van een escort-meisje kwam ik eigenlijk niet. Maar op een of andere manier stond me dat een beetje tegen. Totdat zich plotseling een heel andere mogelijkheid aandiende…….Jamy. Jamy past regelmatig op als we een avondje zonder de kinderen de deur uit willen. Ze heeft net haar middelbare school afgerond en gaat na de zomer aan haar studie beginnen. Ze is geen echt opvallende meid, maar als ze er iets meer werk van zou maken, zou ze veel meer aandacht trekken.

Voor haar bijna 19 jaar is ze al heel volwassen, zowel in haar doen en laten als ook lichamelijk. Stiekem ben ik een beetje jaloers op dat strakke meisjesachtige lichaam dat verder wel alle kenmerken van een vrouw bezit. Zo zou het eigenlijk moeten blijven. Bij toeval is ze onze vaste oppas geworden. Omdat ze in de buurt woont en interesse had voor de kinderen kwam het vanzelf een keer te sprake. Het bevalt ons en haar uitstekend, en langzamerhand is ze echt een kennisje geworden. Vandaar dat ik ook nooit aan haar gedacht had in relatie met mijn plannetje. Tot vorige week donderdag. Ik belde haar op om te vragen of ze op zaterdagavond op zou kunnen passen, omdat Ruud en ik naar een theatervoorstelling wilden. Ze zei dat ze meteen wel even langs kwam voor een kop thee en een kletspraatje, en tien minuten later stond ze al in de keuken. Onder de thee praatten we over koetjes en kalfjes en langzaam kwam het gesprek op de zwangerschap.

Ze vuurde allerlei vragen op me af over hoe dat nou voelt, zo’n nieuw mensje in je buik. Plotseling, ogenschijnlijk uit het niets, was daar die vraag over ons seksleven. Of we nog regelmatig sex hadden, of ging dat niet zo makkelijk meer? Lachend legde ik haar de situatie van de vermoeidheid en weinig zin uit. Waarna zij zich afvroeg hoe dit voor Ruud moest zijn. Ik weet niet waarom, maar ik meende een ondeugende twinkeling in haar blauwe ogen te zien bij het stellen van die vraag. We hadden heel voorzichtig weleens vaker over het onderwerp sex gepraat, maar niet zo open en intens als nu. Verbeeldde ik het me nou, of zat ze naar iets te vissen…….. Na de derde kop thee kwam opeens het hoge woord eruit. Ze had al een paar keer gefantaseerd over hoe het zou zijn om met Ruud te vrijen! Direct excuseerde ze zich, toen ze de schok van mijn gezicht aflas. Zo bedoelde ze het niet, het was maar een fantasie. Ze wilde me helemaal niet kwetsen of ongerust maken. De lieverd, ze moest eens weten. Geïnteresseerd informeerde ik naar haar fantasie. Wat ze me vertelde stond me wel aan. In een ondeelbaar moment besloot ik de gok te nemen en trok de stoute schoenen aan. Wat zou je ervan denken om je fantasie werkelijkheid te laten worden Jamy? Ze viel zowat om van verbazing, maar herstelde snel toen ik haar mijn idee uitlegde. We begonnen samen te stralen……dit zou een mooi weekend worden, voor ons allemaal.

We spraken af dat ze op vrijdagmiddag nog even langs zou komen en we dan ons plan voor zaterdagavond zouden uitwerken. Op vrijdagmiddag zaten we vreemd gespannen aan de keukentafel, opnieuw aan de thee. ‘s Nachts had ik mijn idee uitgewerkt en al een hoop voorpret gehad naast mijn slapende man. Ik vertelde Jamy kort wat ik voor ogen had. Ze zou die avond zoals normaal komen oppassen. Bij onze terugkomst zou zij gewoon op de bank op ons zitten wachten. Ze zou alleen de film die ze aan het kijken was nog even afkijken en dan naar huis gaan. Ik zou Ruud mee naar boven nemen, de slaapkamer in, waarna Jamy ons later zou volgen in plaats van naar huis te gaan…..en vanaf dat moment zouden we wel zien. Omdat Ruud een grote lingerie-liefhebber is en ik korting krijg bij mijn werkgeefster bezit ik een grote collectie leuke lingerie. Momenteel had ik daar niet erg veel aan, maar voor mijn plannetje des te meer. Samen met Jamy ging ik naar onze slaapkamer. Stiekum had ik gehoopt dat Jamy een beetje dezelfde maten zou hebben als ik voor mijn zwangerschap. Omdat ze meestal wat ruime kleding draagt, was dat echter wel meer hopen dan weten.

Voorzichtig begon ik met haar schoenmaat. Een maatje 38, exact mijn eigen maat. En terwijl ik mijn kledingkast open schoof werd Jamy steeds enthousiaster. Wat een mooie kleding en lingerie heb jij! Prachtig! En terwijl ik vanaf een stoel toekeek deed ze zelf een eerste selectie uit de kast. Een leuke beha met bijpassend slipje en een leuk pak met een mooie blouse. Mag ik dit passen, Ellen? Tuurlijk, maar ik weet niet of de lingerie goed van maat is, wat is je maat? Meestal 75D, het verschilt weleens per merk. Probeer dan dat donkerblauwe setje eerst maar eens, dat is een 70DD, maar dat zal misschien wel lukken. Ongegeneerd kleedde Jamy zich uit. Ik moest even slikken. Wat een prachtig lichaam had ze. Ik had nog nooit iets voor vrouwen gevoeld, hoewel ik al veel vrouwen bloot of bijna- bloot in het pashokje had gezien, maar Jamy was anders. De lingerie zat haar als gegoten, zelfs beter dan haar eigen beha. Dat vond ze zelf ook. Met de bovenkleding eroverheen, was ze erg mooi. Ze stond bewonderend naar haar eigen spiegelbeeld te kijken in de spiegeldeur van de kast. Lachend nam ze een paar verleidelijke poses aan, en ik schrok van haar uitstraling. Was dit de Jamy die we kenden?!

Amy 19 jaar erotische seks met mijn manIn het ogenblik dat ik weg droomde was Jamy opnieuw de kast ingedoken en kwam tevoorschijn met een van mijn ondeugendste setjes….. Nou Ellen, dat had ik nooit van jouw gedacht. Altijd aan de buitenkant zo keurig, wanneer draag je dit dan?
Ze lachte er zelf om. In haar handen had ze een zwarte kwartcup-beha, gecombineerd met een stringetje en jarretelgordel. Bijna stotterend probeerde ik het setje uit haar handen te trekken en in de kast terug te leggen. Ze lachte om mijn plotselinge verlegenheid. Ze wilde zien hoe het stond en ik werd zachtjes terugverwezen naar mijn rieten stoel. Daar stond dan plotseling een prachtige femme fatale. Ze was in een woord schitterend. In trance reikte ik haar een paar zwarte kousen en een paar zwarte pumps met stilettohakken van een centimeter of 10 hoog aan. Nu zag ze er een beetje hoerig uit, maar door haar eigen uitstraling toch op niveau. Zelf koos ze eroverheen voor een zakelijk pak met een wijde lange broek en een getailleerd jasje. Voor het gemak trok ze de blouse niet aan. Ze straalde erbij en vroeg wat Ruud hiervan zou vinden. Ik was verbijsterd en kon geen antwoord geven. We spraken af waar ik de kleding voor haar zou klaarleggen en ze ging naar huis. Ik bleef opgewonden achter. Dit pakte nog mooier uit dan ik ooit had kunnen bedenken. Was het maar vast zaterdagavond laat.

Op zaterdag rond half zeven belde Jamy aan. Ze droeg een spijkerbroek met daarop een ruim sweatshirt en sportschoenen die niet vastgemaakt waren. Haar lange blonde haar zat nonchalant in een staart. Sportief, nonchalant en tienerachtig. De gewone Jamy. Toen Ruud en ik vertrokken kreeg ik alleen een lieve knipoog, zonder dat Ruud het kon zien. De rillingen liepen over mijn rug. Ik kon mijn gedachten niet bij de voorstelling houden, telkens dwaalde ik af naar de middag ervoor op onze slaapkamer. Om vervolgens te fantaseren over de gebeurtenissen die binnen een paar uur stonden te gebeuren. Toen we na de pauze terugliepen naar de zaal, zei ik tegen Ruud dat hij alvast maar moest gaan zitten maar dat ik nog even naar het toilet wilde. Hij was dit wel gewend. Tijdens mijn zwangerschap liep ik om de haverklap naar het toilet Ik kreeg een lieve zoen omdat ik er vanavond zo stralend uitzag volgens hem….. ik kleurde er een beetje van geloof ik. Hij ging de zaal in, ik naar het toilet. Het was heerlijk rustig, omdat iedereen alweer in de zaal zat en stil begon ik te masturberen.

Met het beeld van Jamy in die prachtige lingerie voor me, vingerde ik me al snel naar een hoogtepunt. De ontlading was groot en luchtte voor een moment even op. Terug in de zaal kon ik ook weer een beetje genieten van de voorstelling. Verliefd zat ik naast mijn eigen man, die zeer waarschijnlijk vanavond voor mijn eigen ogen vreemd zou gaan, zonder dat hij dat op dit moment wist. Thuisgekomen lag Jamy ogenschijnlijk met dezelfde kleding languit op de bank. De videofilm die ze op had staan duurde nog ongeveer drie kwartier. Wij konden wel vast naar boven gaan, zij zou het huis wel afsluiten als ze naar huis ging. Ruud vond het prima en ik protesteerde vanzelfsprekend niet. Boven hielp Ruud me bij het uitkleden en kwam achter me staan. Samen stonden we voor de spiegel naar mijn lichaam te kijken. Hij streelde mijn buik liefdevol. Zachtjes kneedde hij mijn enorme borsten. Hmmm Ellen, ik zou wel met je willen vrijen, zo voor de spiegel. Ik protesteerde zachtjes dat Jamy nog beneden was en ik eigenlijk ook te moe was. Mijn gevoel zei me wel wat anders, ik wilde eigenlijk niets liever. Maar hij moest nog heel even geduld hebben.

Terwijl Ruud op bed nog even tv ging liggen kijken, trok ik me nog even terug in de badkamer. Heel zacht hoorde ik Jamy op haar kousenvoeten naar boven komen en ging de deur van de badkamer open. Daar stond ze. Stralend. Zoals ze er de middag ervoor had uitgezien. Ze had de make-up van haar ogen wat zwaarder aangezet en haar lange haar opgestoken……ze was adembenemend. Zachtjes gaf ze me een zoen op mijn wang en vroeg fluisterend of ik dit echt wilde. Ik kon alleen nog maar knikken. Ze trok de pumps aan en keek me diep in m’n ogen. Aan haar enorme pupillen en haar hijgende ademhaling was goed te zien dat ze opgewonden was. Samen liepen we terug naar de slaapkamer, Jamy op haar tenen. Als eerste ging ik naar binnen en zei tegen Ruud dat ik nog een verrassing voor hem had. Zijn blik op mijn badjas gaf aan dat hij aan hetzelfde dacht als ik. Behalve dan…. Toen stapte ik voor de slaapkamerdeur weg en deed deze open. Jamy liep heupwiegend naar binnen en ging aan het voeteneind voor Ruud staan.

Hij was sprakeloos. Geschokt. Geschrokken. Verrast. Opgewonden. De emoties op zijn gezicht vochten om voorrang. Jamy en ik lachten hem alleen maar toe. Niets vragen of zeggen Ruud, alleen genieten. Dit is voor jou. Terwijl ik achter Jamy stond, maakte ik de knoop en ritssluiting van de broek los en liet deze naar beneden glijden. Zachtjes stapte ze eruit. De lichte blouse kwam onder het jasje uit en bedekte haar heupen. Maar de jarretelles en de kousen waren wel zichtbaar. Ruud kreunde. Ik knoopte het jasje los en trok het langzaam uit. In een soort trance streelde ik de blote huid van haar benen die vrij kwam boven de boorden van de kousen. Als reactie ontving ik van Jamy een warme zoen. Haar tong zocht als vanzelf de mijne en ik beantwoordde de kus hongerig. Zachtjes duwde ze me daarna naar de rieten stoel die klaarstond. Zo had ik een prachtig uitzicht op alles. Vervolgens trok ze de string uit en toonde Ruud op die manier een eerste blik op haar mooie kutje. Als een volleerd stripster ontdeed ze zich hierna van de blouse. Zo bleef ze staan voor Ruud. In de prachtige lingerie, op die torenhoge hakken met haar handen in haar zij.

Bevalt je verrassing een beetje, vroeg ze plagerig. Ruud was te opgewonden om antwoord te geven. Jamy had het heft volledig in handen, zij bepaalde duidelijk wat er gebeurde. Ik wil dat je op je rug blijft liggen, met je handen boven je hoofd op het kussen. En die handen blijven daar zolang als ik het zeg. Ruud gehoorzaamde direct. Vervolgens plaagde Jamy verder door te vertellen wat ze allemaal ging doen. Ik ga je dalijk voor het oog van je vrouw pijpen. Heel langzaam en diep. Niet klaarkomen hoor, lieverd. Daarna ga ik je op mijn tepels laten zuigen als een baby, want ik wil ook wel wat. Vervolgens mag je met die grote vingers mijn strakke kutje alvast voorbereiden op dat grote werk van je. Ondertussen ga ik die geile vrouw van je vragen om in de lade van het kastje naast haar te kijken. Tegelijkertijd controleerde ze of ik dit deed. De geile woorden die ze gebruikte wonden me enorm op. In de lade lag een mooi gevormde vibrator van flinke afmetingen… Als ik na jouw vingers wijd genoeg ben, zal ik je lekker neuken. Je zwangere vrouwtje mag dan met die grote vibo in haar kut toekijken hoe jij bereden wordt. Ze trok de speld uit haar haar en schudde haar lange mooie haar los en ging op haar knieën op bed zitten.

Terwijl ze Ruud met lange halen begon te pijpen, kon ik zien hoe ze haar klitje met een hand stimuleerde. Ruud keek me heel even aan met een intens geile blik en genoot daarna met z’n ogen dicht verder. Zelf sloeg ik mijn badjas open. Ik was eronder Amy 19 jaar erotische seks met mijn manhelemaal naakt. Opvallend genoeg had ik geen enkele moeite om de grote dildo naar binnen te schuiven. Tegelijkertijd streelde ik mijn borsten en kneep zachtjes in mijn linkertepel. Langzaam vulde de kamer zich met gekreun en gehijg. Ik kon goed zien hoe Jamy een vinger van Ruud in haar strakke kutje duwde. Zachtjes reed ze op zijn hand. Ondertussen probeerde ze Ruud met haar rechterhand af te trekken. Ik genoot van het uitzicht. Die kleine geile meid, mijn stoere grote bouwvakker die lag te kreunen. Jamy kreunde dat ze twee vingers van Ruud wilde voelen Waarna ik duidelijk kon zien hoe hij geen twee maar drie vingers bij haar inbracht. Het gevolg was een klein gilletje, maar na enkele seconden wennen bleek dat ze het goed kon hebben.

Zuchtend en kreunend kwam ze vervolgens als eerste van ons klaar. Haar sappen stroomden over de hand van Ruud. Als dank voor de bewezen dienst kreeg hij een heerlijke zoen. Hierna ging het snel. Jamy ging met haar voorkant naar Ruud toe op zijn staaf zitten en bereed hem in een behoorlijk tempo als een volleerde amazone. Ze streelde haar eigen volle borsten en trok stevig aan haar grote tepels. Ruud had een werkelijk prachtig uitzicht en hijgde zwaar bij deze behandeling. Haar op en neer gaande kontje vormde overigens ook een prachtig schouwspel, terwijl ik de dildo in en uit mijn kutje liet glijden. Plotseling draaide Jamy zich om en spiesde zich opnieuw vast op Ruud. Nu had ik uitzicht op haar formidabele borsten en keek ze me innig en geil aan. Ik wil dat jullie tegelijkertijd klaarkomen, zei ze. Ik wil je horen, Ellen. Ik kon alleen nog maar kreunen en schreeuwde het bijna uit. Hard kneep ik in mijn tepels en ramde ik de dildo in mijn wijd openstaande kut. Het uitzicht deed de rest. Ruud reageerde op mijn gekreun en kondigde zijn lading aan. Toen mijn overweldigende hoogtepunt doorbrak, kon ook Ruud zich niet meer beheersen.

Jamy gleed razendsnel van hem af en bracht haar gezicht boven zijn lul. Met wijd geopende mond ontving ze zijn enorme lading zaad. Haar gezicht en haren zaten helemaal onder de spermaslierten. Vervolgens liep ze naar me toe en gaf me met een lange tongzoen een enorme lading van Ruud’s zaad te slikken. Alsof je hem zelf gepijpt hebt Ellen, lekker he?! Nadat ze Ruud helemaal schoon gelikt had, trok ze zich stilletjes even terug in de badkamer. Ruud en ik konden elkaar minutenlang alleen maar aankijken. We hielden op dat moment zo onmetelijk veel van elkaar, dat valt niet in woorden uit te drukken. Jamy kwam naakt terug uit de badkamer en ging uitgeput naast Ruud liggen. Ik heb alleen nog even een beha aangeschoten omdat ik met mijn enorme borsten niet zonder kan, ook niet ‘s nachts. Verder ben ik ook naakt naast hen gaan liggen, zodat Jamy tussen ons in lag. Uren hebben we vervolgens nog met z’n drieen geknuffeld. En Ruud heeft Jamy nog een keer op haar rug genomen, terwijl ik haar borsten verwende. ‘s Morgens is Jamy pas weer naar huis gegaan met de belofte om binnenkort nog eens te komen oppassen………wij proberen op dit moment een aanleiding te verzinnen om haar snel weer te vragen.

Wat vind jij ervan?

87 punten
Upvote Downvote

5
Reageer op deze foto

Je bent niet ingelogd. om een reactie achter te laten
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Yvonne Ondeugend
Gast
Yvonne Ondeugend

Dat is echt lief van je dat je je dat man gunt, dat is pas liefde. En vond je het geil om het te zien en om er bij te zien?

johanna
Gast
johanna

heerlijk verhaal en jij bent een vrouw dat je dit je man gunt

Lid

Heb het met liefde gelezen zeg wat een bijzondere vrouw ben jij dat je het je man gunden misschien heb jij ook ooit het geluk om eens door twee mannen verwend te worden. Als je dat leuk lijkt:)

Charlie
Lid

Diep respect!

Amy 19 jaar erotische seks met mijn man

Naakt buiten

Amy 19 jaar erotische seks met mijn man

in bikini