Besneden of onbesneden

Dit onderwerp bevat 9 reacties, heeft 9 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Marc 5 maanden, 2 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #2715 Reactie
   SpyingPhallus 
  Bijdrager

  Wat zouden jullie zeggen/ Ik ben zelf besneden om een medische reden. Net als vele andere dingen heeft ook dit zijn voor en nadelen. Een condoom vind ik bijvoorbeeld echt extreem irritant, want dan heb ik het idee dat ik maar aan het pompen ben zonder dat ik echt iets voel en dus opgewonden raak. Ik merk zeker het verschil tussen wel/niet.

  Ik moet wel zeggen dat ik het mooier vind staan (indien het enigszins goed is gedaan…) en ik heb nooit last van vieze geurtjes of troep…;)

  #2868 Reactie
   Sandra

  Om te zien vind ik besneden veel mooier dan verstopt in zo’n rimpelige voorhuid. Voor het ‘gebruik’ maakt het eigenlijk niet uit.

  Ik vind wel dat het goed gedaan moet zijn. Dus volledig zonder overgebleven rimpels. Wat dan wel belangrijk wordt, is dat je een stevige, mooi gevormde eikel hebt. Niet alle jongens/mannen hebben dat. En onder een harige bierbuik is iedere piemel lelijk, besneden of niet.

  #2900 Reactie
   Huib

  Ik zie niet in waarom een harige bierbuik een lul meer of minder mooi zou maken.Wat je bij veel dikke mannen wel ziet,is dat ze vaak maar een klein slap lulletje hebben.Zo sta ik er hier zelf ook mee te kijk.Het hangt een beetje van het moment en de omstandigheden af.Soms hangt hij er gewoon slap bij met 3 tot 5 cm en stijf zat hij in de goede tijd tegen het gemiddelde aan. Er zijn overigens maar weinig lullen,die ik mooi vind om te zien.Vaak zie ik dan liever zo’n half stijve lome hanger en dan toch bij voorkeur met een ontblote eikel,maar ik heb nog nooit een plaatje bewaard omdat ik een lul mooi vond.

  De gevoeligheid van de lul en in het bijzonder de eikel wordt volgens mij vooral bepaald door de techniek en de mate van opwinding.Ik dacht altijd dat een besneden lul wat gevoeliger was,maar iemand die er ervaring mee heeft zal het wel beter weten.Ik denk ook dat het met het onderling contact te maken heeft.En als de eikel minder gevoelig is,kan je langer rustig doorgaan om de vrouw geil te maken.

  #3722 Reactie
   John 
  Bijdrager

  Ik ben niet besneden maar heb het wel altijd mooi gevonden net of het zo hoort te zijn.

  #3740 Reactie
   homealone81 
  Bijdrager

  Niet besneden, mijn velletje loopt mooi uit in een tuitje…
  Als ik me aftrek vind ik het ook wel lekker dat ik mijn velletjes langzaam over mijn eikel voel schuiven…
  Nadeel is je penis wassen want het velletje moet helemaal naar achteren om alles mooi proper te krijgen …

  #4595 Reactie
   depeer 
  Bijdrager

  Ik ben niet besneden en moet er niet aan denken dat mijn piemel met ontbloot kopje in mijn onderbroek zit. Maar wel moet ik bekennen dat ik piemels met ontblote eikel een mooi gezicht vind.

  #5188 Reactie
   besneden 
  Bijdrager

  tuurlyk ben ik voor !!! vroeger door medische reden idd en in jeugd op voetbal enzo redelyk onzeker door geweest !! weet inmiddels beter dankzy de dames !! qwa groote nogsteeds weleens onzeker,maar vd rest alleen trots!! geen nadelige gevolgen over ongevoeligheid of dergelyken!! in tegendeel !!!! elke vrouw neemt zonder twyffel oftie wel schoon is? pik in der mond!! en alleen posi reacties!! trots dus en nog mooi ook idd !!

  #8936 Reactie
   xerox80 
  Bijdrager

  Ik ben er 50 en nog altijd onbesneden maar ik denk er sterk aan om me toch te laten besnijden. Enerzijds omdat m’n voorhuid onderaan de eikel gedeeltelijk verkleeft is wat me belet m’n voorhuid volledig naar achter te trekken. Anderzijds omdat ook m’n frenulum (toompje) te kort is en wanneer ik bij een volle erectie m’n voorhuid naar achter wil trekken komt er teveel spanning op te staan. Ik ben vrijgezel en als ik dan eens aan seks toekom moet het altijd met condoom gebeuren. Het feit dat m’n voorhuid niet genoeg naar achter kan en steeds weer terug over de eikel floept, zelfs bij een volledige erectie, maakt dat ik bij condoomgebruik helemaal niets voel bij neuken of als ik gepijpt wordt omdat de voorhuid niet meer over de eikel kan schuiven en ik dus niet gestimuleerd word. Na enkele minuten halen we het condoom er dan maar weer af en werken we de zaak verder af “met de hand”. Conclusie: om te masturberen is de voorhuid super, maar neuken/pijpen wordt algauw erg saai (geen gevoel). Ook heb ik een constant geurtje aan m’n eikel zitten zelfs na veelvuldig wassen omdat de eikel constant bedekt is en nooit echt droog wordt. Bij pijpen zonder condoom wordt dan soms na enkele seconden toch een condoom tevoorschijn getoverd waarna voor mij de lol eraf is. Misschien toch eens raad vragen aan een uroloog.

  #9279 Reactie
   Misha 
  Bijdrager

  Ik ben vroeger besneden om medische redenen en zou het nooit anders willen.

  #11924 Reactie
   Marc 
  Bijdrager

  Ik ben ook vroeger besneden en het bevalt me eigenlijk prima!

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
Reageer op: Besneden of onbesneden
Mijn informatie:
©2019 IedereenNaakt.be

Account aanmaken

Accountgegevens


Naam (verplicht)

Inloggen

of    

Wachtwoord vergeten?

Maak een account aan

Spring naar toolbar